Word lid van WSR Montfoort

Lidmaatschap van de West Stichtse Ruiters

Klik hier

Agenda van de West Stichtse Ruiters

Klik hier

Foto impressie van de WSR

Klik hier

Lidmaatschap en tarieven West Stichtse Ruiters

Wat leuk dat je overweegt om lid te worden van de WSR! Onze vereniging is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportbond (KNHS). Alle leden van de WSR worden ook lid van de KNHS. Onderstaande prijzen zijn excl. KNHS kosten.

Bij de WSR zijn er verschillende soorten lidmaatschappen. De lidmaatschappen die hieronder vermeld staan zijn, gelden als je een eigen paard/pony hebt. De lidmaatschappen kun je per kalenderkwartaal via het formulier op de website aanpassen. We bieden ook manegelessen en pensionstalling aan. Meer info over onze manegelessen kun je vinden onder het kopje Lessen. Meer informatie over onze pensionstal kun je vinden onder het kopje Pensionstalling.

Vanaf 2024 hebben de leden van de WSR de keuze of zij vrijwilligerswerk doen bij de vereniging en een lagere contributie betalen dan de leden die ervoor kiezen geen vrijwilligerswerk te doen. Via het formulier op de website kun je je keuze kenbaar maken en eventueel tussentijds aanpassen.

 

Accomodatielid WSR

Als accommodatielid mag je onbeperkt gebruik maken van de binnen- en buitenbak, longeerring en de achterste twee poetsplaatsen. Tijdens de groepslessen in de binnenbak blijft altijd een deel van 20 x 40 m. beschikbaar om vrij te rijden. Bij dit lidmaatschap word je ook aangemeld als lid van de KNHS en kun je wedstrijden starten onder de verenigingsnaam De West Stichtse Ruiters.

Volwassenen €55,- per kwartaal 

Jeugd €45,- per kwartaal

Als je ervoor kiest om geen vrijwilligerswerk te doen bij de vereniging dan betaal je € 5 per kwartaal meer. Je kunt je keuze voor vrijwilligerswerk doorgeven via het formulier op de website.

Verenigingslessen

Bovenop je accommodatielidmaatschap kun je voor een meerprijs ook 1x per week deelnemen aan de verenigingsles. In de vereniging is plaats voor de recreatieruiter en de fanatieke wedstrijdruiter in de disciplines dressuur en springen. Let op, wil je je aanmelden voor de verenigingsles? Zorg dan dat je eerst als accommodatielid bent aangemeld.

Dressuur of springen volwassenen €70,- per kwartaal

Dressuur of springen jeugd €60,- per kwartaal

Als je ervoor kiest om geen vrijwilligerswerk te doen bij de vereniging dan betaal je € 5 per kwartaal meer. Je kunt je keuze voor vrijwilligerswerk doorgeven via het formulier op de website.

Rijdend lid

Dit WSR lidmaatschap biedt gelegenheid tot het aanvragen van een startpas bij de KNHS en het starten onder de verenigingsnaam WSR. Het gebruik van de accommodatie of verenigingslessen zijn hierin niet inbegrepen. Dit lidmaatschap is ook bedoeld voor bijrijders van pensionpaarden.

Voor het deelnemen aan wedstrijden heb je een startpas nodig. Deze kun je zelf aanvragen via de website www.knhs.nl.  Daar maak je een account aan in MijnKNHS.nl . Ook het afmelden van startpassen regel je daar zelf. De kosten van de startpas worden niet via de vereniging gefactureerd maar direct door de KNHS. 

€15,- per kwartaal

Niet rijdend lid

Bij dit lidmaatschap rijd je geen paard, maar wil je wel graag aan de vereniging verbonden zijn. Niet rijdende leden worden wel uitgenodigd voor de ledenvergaderingen. Vrijwilligersinzet is uiteraard welkom, maar niet verplicht. Niet rijdende leden worden wel lid gemaakt van de KNHS.

€10,- per kwartaal

Lidmaatschap KNHS

Alle leden van de WSR worden lid gemaakt van de paardensportfederatie KNHS. Deze aanmelding loopt via de WSR en de contributie van de KNHS wordt 1x per jaar in januari in rekening gebracht.

Lidmaatschap bij de KNHS biedt ook allerlei voordelen. Zo ben je uitgebreid verzekerd op en rondom je paard en krijg je gratis het prachtige en informatieve Paard&Sport magazine of als je 12 jaar of jonger bent het jeugdmagazine Bixie&Friends. Kijk voor meer informatie op knhs.nl/lidmaatschap.

€29,50 per jaar

Donateur

Als donateur ben je geen verenigingslid, maar je steunt de vereniging financieel. Je hebt als donateur geen verplichtingen naar de vereniging, maar ook geen stemrecht. Vrijwilligersinzet is uiteraard wel welkom. Donateurs worden geen lid gemaakt van de KNHS.

€10,- per kwartaal

WSR maakt gebruik van ClubCollect

Voor de betaling van de contributies werekn wij met ClubCollect; een online tool die een aantal stappen van het factureren automatiseert, waaronder het versturen van betaalverzoeken, herinneringen, en het verwerken van betalingen.

Daarnaast biedt ClubCollect ook voordelen voor jou als lid. Met ClubCollect kun je er namelijk voor kiezen op welke manier je betaalt en bepaal je gemakkelijk zelf op welke datum het geld wordt afgeschreven. Je krijgt daarnaast een persoonlijke betaalpagina met een factuuroverzicht, waarin je bijvoorbeeld zelf je gegevens aan kunt passen of een vraag kunt stellen aan de penningmeester.
Om de dienstverlening uit te kunnen voeren delen wij als vereniging enkele persoonsgegevens met ClubCollect, waaronder je naam, e-mailadres en het te betalen bedrag. Je persoonsgegevens zullen nooit zonder toestemming worden verspreid of gebruikt voor commerciële doeleinden. Bekijk het Privacy Statement op de website van ClubCollect voor een exacte beschrijving van de gegevensverwerking. ClubCollect verwerkt de persoonsgegevens geheel in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (EU 2016/679.13-14).

Als jullie hier vragen over hebben, kunnen jullie de penningmeester altijd even benaderen. Ook als er tijdens het werken met ClubCollect vragen zijn staat de vereniging hier altijd voor open.