Word lid van WSR Montfoort

Word lid van de west stichtse ruiters

Klik hier

Bekijk de agenda van de West Stichtse Ruiters

Klik hier

Bekijk de foto impressie van de WSR

Klik hier

Lidmaatschap en tarieven West Stichtse Ruiters

Wat leuk dat je overweegt om lid te worden van de WSR! Onze vereniging is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportbond (KNHS). Alle leden van de WSR worden ook lid van de KNHS. Onderstaande prijzen zijn excl. KNHS kosten.

Bij de WSR zijn er verschillende soorten lidmaatschappen. De lidmaatschappen die hieronder vermeld staan zijn, gelden als je een eigen paard/pony hebt. We bieden ook manegelessen en pensionstalling aan. Meer info over onze manegelessen kun je vinden onder het kopje Lessen. Meer informatie over onze pensionstal kun je vinden onder het kopje Pensionstalling.

 

Accomodatielid WSR

Als accommodatie lid mag je onbeperkt gebruik maken van de accommodatie, m.u.v. de dagen waarop activiteiten gepland staan. Tijdens de dressuurlessen/manegelessen is er altijd een deel van de binnenbak beschikbaar. Bij dit lidmaatschap word je ook aangemeld als lid van de KNHS en kun je starten onder de verenigingsnaam WSR.

Volwassenen €45,- per kwartaal 

Jeugd €35,- per kwartaal

Verenigingslessen

Bovenop je accommodatielidmaatschap kun je voor een meerprijs ook 1x per week deelnemen aan de verenigingsles. In de vereniging is plaats voor de recreatieruiter en de fanatieke wedstrijdruiter in verschillende wedstrijddisciplines. Let op, wil je je aanmelden voor de verenigingsles? Zorg dan dat je eerst als accommodatielid bent aangemeld.

Volwassenen €55,- per kwartaal

Jeugd €45,- per kwartaal

Wedstrijdlid

Dit WSR lidmaatschap biedt gelegenheid tot aanvragen startpas bij KNHS en starten onder verenigingsnaam WSR. Het gebruik van de accommodatie of verenigingslessen zijn niet inbegrepen.

Voor het deelnemen aan wedstrijden heb je een startpas nodig. Deze kun je zelf aanvragen via de website www.knhs.nl.  Daar maak je een account aan in MijnKNHS.nl . Ook het afmelden van startpassen regel je daar zelf. De kosten van de startpas worden niet via de vereniging gefactureerd maar direct door de KNHS. 

€15,- per kwartaal

Niet rijdend lid

Bij dit lidmaatschap rijd je geen paard, maar wil je wel graag aan de vereniging verbonden blijven. Niet rijdende leden worden wel uitgenodigd voor de ledenvergaderingen. Vrijwilligersinzet is uiteraard welkom, maar niet verplicht. Niet rijdende leden worden wel lid gemaakt van de KNHS.

€10,- per kwartaal

Lidmaatschap KNHS

Alle leden van de WSR worden lid gemaakt van de KNHS.  Deze aanmelding loopt via de WSR en wordt 1x per jaar in Januari in rekening gebracht.

Lidmaatschap bij de KNHS biedt allerlei voordelen. Daarnaast ben je uitgebreid verzekerd op en rondom je paard en krijg je gratis het prachtige en informatieve Paard&Sport magazine of als je 12 jaar of jonger bent het jeugdmagazine Bixie&Friends. Kijk voor meer informatie op knhs.nl/lidmaatschap.

€25,- per jaar

Donateur

Als donateur ben je geen verenigingslid, maar je steunt de vereniging financieel. Je hebt als donateur geen verplichtingen naar de vereniging, maar ook geen stemrecht. Vrijwilligersinzet is uiteraard wel welkom. Donateurs worden geen lid gemaakt van de KNHS.

€10,- per kwartaal

WSR gaat gebruik maken van ClubCollect

De afgelopen tijd is het bestuur bezig geweest met het verbeteren van een belangrijk aspect binnen de vereniging, namelijk het innen van betalingen van leden. Doorgaans is het innen van contributie en stalgeld een tijdrovende klus, waar veel administratie bij komt kijken. Vanaf volgend jaar zullen we dan ook gaan werken met ClubCollect; een online tool die een aantal stappen van het factureren automatiseert, waaronder het versturen van betaalverzoeken, herinneringen, en het verwerken van betalingen.

Daarnaast biedt ClubCollect ook voordelen voor jou als lid. Met ClubCollect kun je er namelijk voor kiezen op welke manier je betaalt en bepaal je gemakkelijk zelf op welke datum het geld wordt afgeschreven. Je krijgt daarnaast een persoonlijke betaalpagina met een factuuroverzicht, waarin je bijvoorbeeld zelf je gegevens aan kunt passen of een vraag kunt stellen aan de penningmeester.

Hoe werkt het precies? ClubCollect is een online facturatiemodule die onze vereniging ondersteunt bij het innen van contributiegelden. Vanaf komend seizoen ontvang je van ClubCollect een betaalverzoek met een link naar jouw persoonlijke betaalpagina per e-mail. Op jouw persoonlijke betaalpagina kies je welke betaalmethoden je gebruikt. Bij betaling middels incasso bepaal je zelf op welke dag de betaling wordt afgeschreven, en voorafgaand aan iedere afschrijving ontvang je een aankondiging, zo ben je altijd op de hoogte .
Om de dienstverlening uit te kunnen voeren delen wij als vereniging enkele persoonsgegevens met ClubCollect, waaronder je naam, e-mailadres en het te betalen bedrag. Je persoonsgegevens zullen nooit zonder toestemming worden verspreid of gebruikt voor commerciële doeleinden. Bekijk het Privacy Statement op de website van ClubCollect voor een exacte beschrijving van de gegevensverwerking. ClubCollect verwerkt de persoonsgegevens geheel in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (EU 2016/679.13-14).

Wij zijn erg blij met deze stap. Als jullie hier vragen over hebben, kunnen jullie de penningmeester altijd even benaderen. Ook als er tijdens het werken met ClubCollect vragen zijn staat de vereniging hier altijd voor open.