Word lid van WSR Montfoort

Regels & handige weetjes WSR Montfoort

  • De openingstijden van de manege zijn van 08.00 - 22.00 uur en op zaterdag en zondag van 8.00 - 21.00 uur. 
  • De openingstijden van de binnenbak is van 09.00 - 21.30 uur en op zaterdag en zondag van 9.00 - 20.30 uur.
  • Organiseert de WSR wedstrijden de komende periode? Ongeveer eens per maand wordt er op zaterdag een KNHS-wedstrijd georganiseerd, doorgaans tussen 10.00-19.00 uur. Voor accommodatieleden is er voor en na de wedstrijd gelegenheid om gebruik te maken van de rijbakken en overige faciliteiten.
  • Kan ik KNHS wedstrijden rijden onder de naam van de WSR? Ja, dat kan. Meer informatie hierover staat onder lidmaatschappen en tarieven. Je startpas en alles wat daarbij hoort, regel je zelf via de KNHS.
  • Overige informatie rondom het lidmaatschap

Alle lidmaatschappen zijn persoonsgebonden. Het lidmaatschapstarief geldt per kalanderkwartaal en kun je ook telkens per kwartaal aanpassen. Na het verwerken van de aanmelding van je lidmaatschap volgt per het eerstvolgende kwartaal de factuur die je ontvangt via ClubCollect. Al onze leden worden ook aangemeld als lid bij de KNHS en de factuur van dat lidmaatschap factureren wij in het eerste kwartaal van ieder jaar. Ben je al lid van een andere vereniging dan word je bij overstap naar de West Stichtse Ruiters alleen aangemeld bij de KNHS als lid van de West Stichtse Ruiters. 

Lidmaatschap WSR opzeggen? Het lidmaatschap bij de WSR geldt per kalenderkwartaal en wordt aan het eind van ieder kwartaal automatisch verlengd. Wil je dat niet, meld je dan voor het einde van het kwartaal af bij via het formulier op de website of via een mail aan info@wsrmontfoort.nl

Lidmaatschap KNHS opzeggen? Als je via de WSR ook lid bent van de KNHS, dan geldt dit lidmaatschap per kalenderjaar en wordt ook aan het eind van ieder jaar automatisch verlengd. Wil je dat niet, meld je dan voor 1 november af via het formulier op de website of via de mail aan info@wsrmontfoort.nl  Je startpas kun je op ieder gewenst moment afmelden via MijnKNHS.nl