Word lid van WSR Montfoort

Regels & handige weetjes WSR Montfoort

  • Wanneer gaat de WSR verhuizen naar de nieuwe locatie? De verwachting is dat de WSR eind 2019 de nieuwe locatie in gebruik kan nemen.
  • Kan ik nu al een box reserveren? Ja, dat is mogelijk. Stuur een e-mail naar info@wsrmontfoort.nl
  • Organiseert de WSR wedstrijden de komende periode? Op dit moment organiseren wij geen KNHS wedstrijden. Zodra dit weer mogelijk is, zullen we het op de website vermelden. Wel worden er nog onderlinge wedstrijden georganiseerd. De activiteitencommissie organiseert deze wedstrijden. Voor meer informatie kun je een e-mail sturen naar wsr@hotmail.com.
  • Kan ik KNHS wedstrijden rijden onder de naam van de WSR? Ja, dat kan. Meer informatie hierover staat onder lidmaatschappen en tarieven. Je startpas en alles wat daarbij hoort, regel je zelf via nl.
  • Overige informatie rondom het lidmaatschap

Alle lidmaatschappen zijn persoonsgebonden. Het lidmaatschap tarief geldt per jaar (1 januari t/m 31 december). Natuurlijk kun je ook gedurende het jaar lid bij ons worden. Het tarief wordt dan verhoudingsgewijs berekend.

Na het verwerken van de aanmelding van je lidmaatschap en vervolgens jaarlijks in januari ontvangt je de contributiefactuur.

Ben je al lid van een vereniging dan word je bij overstap naar de West Stichtse Ruiters alleen aangemeld bij de KNHS als lid van de West Stichtse Ruiters.

Lidmaatschap WSR opzeggen? Het lidmaatschap bij de WSR geldt per kalenderjaar en wordt aan het eind van ieder jaar automatisch verlengd. Wil je dat niet, meld je dan voor 1 november af bij ons secretariaat.

Lidmaatschap KNHS opzeggen? Daarnaast kan er via de WSR ook een lidmaatschap van de KNHS actief zijn. Deze geldt eveneens per kalenderjaar en wordt ook aan het eind van ieder jaar automatisch verlengd. Wil je dat niet, meld je dan voor 1 november af bij ons secretariaat. Je startpas kun je op ieder gewenst moment afmelden via MijnKNHS.nl