Word lid van WSR Montfoort

Word Lid van WSR Montfoort

Inschrijfformulier West Stichtse Ruiters

Extra informatie 

Contact info

Het tweede mailadres wordt gebruikt voor toezending van de factuur. Wanneer alleen het eerste mailadres is gebruikt, dan gaat daar de factuur naar toe. Bij jeugdleden bij voorkeur 1e mailadres van het jeugdlid zelf, 2e mailadres van de ouders.

Financieel

De West Stichtse Ruiters maakt gebruik van ClubCollect. Je krijgt een betaalverzoek met een link naar jouw persoonlijke betaalpagina per e-mail. Op jouw persoonlijke betaalpagina kies je welke betaalmethoden je gebruikt. Bij betaling middels incasso bepaal je zelf op welke dag de betaling wordt afgeschreven, en voorafgaand aan iedere afschrijving ontvang je een aankondiging, zo ben je altijd op de hoogte. Meer informatie over de lidmaatschappen en over ClubCollect vind je op de pagina Lidmaatschap en Tarieven.

Lidmaatschap KNHS

Alle leden van de WSR worden ook lid van de KNHS. Wij melden je aan bij de KNHS. Het lidmaatschap van de KNHS biedt voordeel en korting voor leden, het magazine Paard&Sport, wedstrijden rijden, uitgebreide verzekering. Voor meer info raadpleeg: https://www.knhs.nl/lidmaatschap/word-lid-van-de-knhs/

Ben je al lid van de KNHS? Vul dan je lidmaatschapsnummer in.

Vrijwilligersinzet

WSR is een club voor, maar vooral ook door leden. Zonder inzet van onze leden kan de club niet functioneren.

Ook van nieuwe verwachten we dat zij of hun ouders (als het lid jonger is dan 16 jaar) een aantal keren per jaar een vrijwilligerstaak vervullen. Op het inschrijfformulier kun je aangeven op welk gebied jij of je ouders de WSR gaan ondersteunen als vrijwilliger.

Extra ondersteuning van ouders van manegeruiters

Ouders van manegeruiters ondersteunen eveneens hun kind rond de les door middel van het op- en afzadelen van de pony.


Onbetaald maar onbetaalbaar en onmisbaar. Dat is wat vrijwilligers betekenen voor de WSR!

Akkoordverklaring

Als lid is hij/zij gehouden aan de navolgende bepalingen:

  • Ik ga akkoord met het Huishoudelijk Reglement van LR&PC De West Stichtse Ruiters
  • Ik ga akkoord met het privacybeleid van de WSR, zoals is omschreven in de Privacyverklaring. Klik hier voor de Privacyverklaring van de WSR.

Door het vakje ‘Ja’ aan te vinken geef ik aan dat ik akkoord ga en dat alle bovenstaande vragen naar waarheid zijn ingevuld.